Mkdergi.com gizlilik politikası metnimizi okuyorsunuz ve bu metin dahilinde sitemizde gezinirken güvence altına alınıyorsunuz. Tüm dünyada web sitelerinin hazırlanmasında en önemli referans noktalardan birisi olarak önemli firmaların hazırlamış olduğu gizlilik politikası metinleri incelendi ve bu referanslarla birlikte sizler için bir altyapı oluşturuldu. Buna göre 6698 sayılı kişisel verileri koruma yasasının bütün hükümlerine uymayı taahhüt etmekteyiz. Yani siz web sitemizi ziyaret edip blog yazılarımızı, Metinlerimizi ve içeceklerimizi okurken tamamen güvence altına alınıyorsunuz. Size ait olan kişisel verileri hiçbir şekilde üçüncü şahıslarla paylaşmamayı taahhüt etmekteyiz. Ayrıca elde etmiş olduğunuz kişisel veriler tamamen sizin onayınıza depolanmaktadır. Zaten Ensobet çerez politikası metnimizi okursanız daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bütün dünyada web siteleri kullanıcıların onayı ile birlikte tarayıcılara çerez ismi verilen teknolojik yazılımlar yerleştirilmektedir. Bu yazılımlar ile birlikte kişisel veriler elde ediliyor. İstenmiş olan kişisel veriler web sitemizin geliştirilmesinde ve arge çalışmalarında kullanılacaktır herhangi bir şekilde sizin onayınız olmadan üçüncü şahıslarla paylaşım söz konusu değildir. Ayrıca istediğiniz zamanda tarayıcı geçmişini silebilir ve çerezleri kaldırabilirsiniz.

SSL sertifikalı olan web sitemizi incelediğimizde hem bilgisayar sürümüne mobil sürümünde bütün bilgilerinizin güvence altına alındığını görebilirsiniz. Teknik altyapı ile ilgili herhangi bir şekilde problemle karşılaşmıyorsunuz. İçeriklerimizi okurken web sitemizde gezinirken size ait olan kişisel verilerin korunabilmesi için teknolojik anlamda güvenilir server hizmetleri de devreye girmektedir. Dolayısıyla bizim web sitemizde bulunduğunuz an itibariyle hukuki bir zemin içerisinde bütün bilgilerinizi korumayı taahhüt etmekteyiz. Ayrıca 5651 sayılı İnternet ortamında yayın yapan siteleri düzenleyen kanun bütün hükümlerine uymaktayız. Yer sağlayıcı olarak hizmet veriyoruz ve sitemiz organik olarak Ensobet canlı bahis sitesi ile hiçbir şekilde bağlantısı bulunmamaktadır. Buna ek olarak sayfalarımızdaki içeriklerle ilgili herhangi bir şekilde telif problemi yaşanırsa içerikleri kaldırmayı taahhüt etmekteyiz. Bizim içeriklerimiz izniniz olmadan ve referans göstermeden kesinlikle alıntı yapılamaz ve kullanamazsınız. Bu gibi durumlarda hukuki bütün haklarımızı aramayı da mahfuz tutmaktayız.